Free Shipping on every order · 30 Days Return

Hulp nodig? Bel ons op 0496 08 99 86 of email ons.

In Nijlen, uw specialist in klinkerwerken

VAKMANSCHAP IS MEESTERSCHAP

Bent u op zoek naar een vakman voor uw klinkerwerken in Nijlen of omgeving? Wilt u graag een mooi terras of een stevige oprit laten aanleggen? Neem dan zeker contact op met Tom Scheers Werken. Hij staat u bij in al uw klinkerwerken, zowel bij renovatieprojecten als bij nieuwbouwwoningen.

Contacteer ons

WIJ ZORGEN VOOR EEN FEILLOZE AANLEG

Met intussen meer dan zeventien jaar ervaring op de teller, hebben we bij Tom Scheers Werken alle nodige kennis en kunde in huis om van uw klinkerwerken een waar succes te maken.

Negen jaar geleden startte zelfwerkend patroon Tom Scheers zijn eigen zaak op, en sindsdien wist hij een mooie poule op te bouwen van tevreden en steeds terugkerende klanten. Om u te kunnen voorzien van kwaliteitsvolle materialen, werken we samen met topleveranciers die u alle mogelijke materialen graag voorstellen in onze toonzaal.

Piekfijne voorbereiding

Een terras of een oprit aanleggen in Nijlen en omgeving vatten we bij Tom Scheers Werken steeds aan met doordachte voorbereidingswerken. Met piekfijne grondwerken zorgen we voor een egale ondergrond om vervolgens de chapewerken te beginnen. Op die manier garanderen we dat uw gekozen klinkers of tegels op de best mogelijke ondergrond geplaatst worden. Heeft u een terras of oprit en wilt u graag renoveren? Dan verwijderen we uw oude terras of oprit moeiteloos, om u vervolgens te voorzien van een splinternieuw pronkstuk.

Maak een afspraak

Specialisatie

Met onze specialisatie in klinkerwerken, kunt u op ons rekenen voor de aanleg van alle mogelijke opritten en terrassen. Wilt u kasseiwerken laten uitvoeren of heeft u nog andere vloerwerken op de planning staan?

Neem contact op
In de eerste plaats bekijken we samen met u wat precies uw plannen zijn. We komen daarvoor graag bij u langs zodat we meteen alle nodige opmetingen kunnen doen.
Het leggen van kasseien vraagt heel wat expertise, zeker als u wilt dat het op een goede manier gebeurt.
Wenst u advies te ontvangen met betrekking tot buitenvloeren voor uw oprit, terras of tuinpad? Ook dan staan wij u maar al te graag bij.
Heeft u altijd al gedroomd van een tuin die piekfijn in orde is? Dan is Tom Scheers Werken de ideale partner

Binnen- en buitenwerken van a tot z

Bij Tom Scheers Werken gaan we er prat op al onze werken grondig en met oog voor detail uit te voeren. Daarom komen we eerst bij u langs om de nodige opmetingen te doen en om samen uw verwachtingen te bespreken. Vervolgens stellen we u enkele mogelijkheden voor die binnen uw budget passen en voldoen aan uw wensen. Zodra we uw goedkeuring krijgen, voeren we uw klinkerwerken uit van a tot z. 

Met onze specialisatie in klinkerwerken, kunt u op ons rekenen voor de aanleg van alle mogelijke opritten en terrassen. Wilt u kasseiwerkenlaten uitvoeren of heeft u nog andere vloerwerken op de planning staan? Ook dergelijke klussen behoren tot onze mogelijkheden. Tot slot staan onze werkmannen klaar om uw tuinaanleg voor hun rekening te nemen zodat u weldra kunt pronken met een schitterende, groene omgeving rond uw woning. 

Contacteer Tom Scheers Werken uit Nijlen voor een gratis en vrijblijvende opmeting en offerte. Wij zijn actief in Antwerpen, Limburg en Vlaams-Brabant voor alle mogelijke nieuwbouw- en renovatieprojecten. Heeft u nog bijkomende vragen over de klinkerwerken van uw vloerder in Nijlen? Shoot!

Gratis offerte