Free Shipping on every order · 30 Days Return

Hulp nodig? Bel ons op 0496 08 99 86 of email ons.

Tom Scheers Nijlen

Neem contact op met Tom Scheers Werken, uw vloerder in Nijlen.

Contacteer ons

KASSEIWERKEN

Verkiest u een oprit of terras met een authentieke look? Dan zijn kasseien zeker het overwegen waard. Had u misschien al gedacht aan kasseien, maar bent u nog op zoek naar de geschikte specialist in Nijlen of omgeving? Dan kunt u rekenen op Tom Scheers Werken. 

Kasseien zijn een tijdloze én authentieke verharding voor de aanleg van uw terras en/of oprit. Wist u dat u in dit duurzame materiaal de meest uiteenlopende bouwstijlen kunt terugvinden? Om optimaal van deze troeven te genieten, schakelt u best een ervaringsdeskundige in zoals Tom Scheers Werken. U kunt ervan op aan dat we kwalitatief materiaal gebruiken aan correcte prijzen.  

Van voorbereiding tot afwerking

Het leggen van kasseien vraagt heel wat expertise, zeker als u wilt dat het op een goede manier gebeurt. Elke kassei wordt los met de hand geplaatst in een speciaal aangemaakt zandbed. Het leggen is dan wel arbeidsintensief, maar wij hebben de nodige ervaring, kennis en kunde in huis om uw werken tot een goed einde te brengen. 

Om er zeker van te zijn dat wij uw kasseiwerken precies uitvoeren zoals u in gedachten had, komen we graag eerst bij u langs om de nodige opmetingen te doen. Onze ervaring en vakmanschap spreken voor zich, van de voorbereidende grondwerken tot de plaatsing en afwerking. 

Duurzaam en onderhoudsvriendelijk

Bent u nog niet zeker of u voor kasseien wilt gaan om uw oprit, tuinpad of terras aan te leggen? Laat u dan overtuigen door het feit dat kasseien uitermate onderhoudsvriendelijk en duurzaam zijn, en bovendien bieden ze een esthetische meerwaarde die van kasseien een erg dankbaar materiaal maken. 

Contact en gratis offerte

Heeft u nog bepaalde vragen over de kasseiwerken die u wilt laten uitvoeren? Of zoekt iemand om uw tuin aan te leggen? Neem dan contact op met Tom Scheers Werken, uw vloerder in Nijlen. Wij helpen u zo snel mogelijk verder.