Free Shipping on every order · 30 Days Return

Hulp nodig? Bel ons op 0496 08 99 86 of email ons.

Tom Scheers Nijlen

Neem contact op met Tom Scheers Werken, uw vloerder in Nijlen.

Contacteer ons

TUINAANLEG

Uw tuinaanleg in professionele handen

Heeft u altijd al gedroomd van een tuin die piekfijn in orde is? Dan is Tom Scheers Werken de ideale partner om u op weg te helpen bij het realiseren van die droom. Dacht u eerder aan een gedeeltelijke make-over van uw tuin? Ook dan kunt u bij ons komen aankloppen. 

Op maat van uw budget en uw wensen, nemen wij de ruwe werken in uw tuin voor onze rekening. We bieden onze professionele diensten aan en maken van uw tuin in geen tijd een echt pareltje. 

Heeft u geen zin of tijd om in uw tuin te werken? Of misschien heeft u zelf gewoon geen groene vingers? Geen zorgen, wij zijn uw redder in nood! Geef uw tuinwerken in de ruimere omgeving van Nijlen door aan Tom Scheers Werken, en geniet binnen de kortste keren van een tuin die hetzij volledig klaar is, hetzij klaar is om verder aangelegd of aangeplant te worden. 

Met of zonder plan

U heeft al een plan laten maken door een tuinarchitect? Leg het ons voor en wij gaan meteen aan de slag. Nadien stellen we een prijsofferte op en wachten we op uw akkoord om te kunnen starten met de werken. De harmonie tussen uw wensen en de technische mogelijkheden zijn uiteraard essentieel. 

Heeft u nog geen plan? Ook prima, dan komen we graag bij u langs om alle opmetingen te doen. Op basis daarvan maken we een plan op zodat u precies weet wat u van ons kunt verwachten en hoe uw toekomstige tuin zal ogen. Daarna gaan we over tot een feilloze uitwerking. 

Stenen tuinhuizen en bijgebouwen

Een stenen bijgebouw schenkt een meerwaarde aan uw tuin. Een tuinhuis om uw tuingerief in op te bergen, of misschien dacht u eerder aan een gezellige poolhouse? De mogelijkheden met bakstenen zijn eindeloos. Het grote voordeel van stenen tuinhuizen of bijgebouwen, is dat ze veel langer meegaan dan een houten tuinhuis of bijgebouw, en bovendien heeft een gemetst tuinhuis weinig onderhoud nodig. Tot slot kunt u een stenen tuinhuis ook nog eens van dezelfde steensoort vervaardigen als uw woning, zodat het eindresultaat een harmonieus geheel is. 

Contact en gratis offerte

Wij zorgen voor de beplanting van uw tuin, de aanleg van uw gazon, terras, oprit, (zwem)vijver, tuinhuis, tuinverlichting, afsluitingen, poorten, ... Heeft u nog bepaalde vragen voor deze professionele vloerder in Nijlen? Blijf niet met uw onduidelijkheden zitten en neem meteen contact op met Tom Scheers Werken.