Free Shipping on every order · 30 Days Return

Hulp nodig? Bel ons op 0496 08 99 86 of email ons.

Tom Scheers Nijlen

Neem contact op met Tom Scheers Werken, uw vloerder in Nijlen.

Contacteer ons

Binnen- en buitenvloeren

Uw woning is intussen een aantal jaren oud en u vindt dat het tijd is om een nieuwe vloer te laten leggen. Dat treft, want voor professionele vloerwerken in Nijlen en omgeving bent u bij Tom Scheers Werken aan het juiste adres. Ligt er nog geen vloer in uw woning omdat uw nieuwbouwproject nog lopende is? Geen probleem, ook voor nieuwbouwwerken kunt u op ons vakmanschap rekenen. 

De uitstraling van uw woonkamer wordt grotendeels bepaald door de vloer. Daarom vinden we het belangrijk om u te helpen met de keuze die u maakt uit onze uitgebreide collectie vloeren, motieven en kleurvariaties. Wenst u advies te ontvangen met betrekking tot buitenvloeren voor uw oprit, terras of tuinpad? Ook dan staan wij u maar al te graag bij. Kiest u voor tegels, dan kiest u resoluut voor duurzaamheid en hygiëne, aangezien ze zo goed als geen stof opnemen. 

Vloeren op maat

Binnen- en buitenvloeren op maat van uw stijl zijn de specialiteit van Tom Scheers Werken uit Nijlen. Is de stijl van uw woning eigentijds? Dan hebben we ongetwijfeld de geknipte tegels voor u. Is uw huis eerder landelijk? Mooi, dan leggen we een houten vloer of een tijdloze parket. We geven onze klanten steeds de nodige deskundige uitleg mee zodat ze na het leggen van een nieuwe, duurzame vloer weten hoe deze onderhouden moet worden.  

Contact en gratis offerte

Wilt u graag een antwoord op de vragen die u nog heeft over vloerwerken? Of wenst u meer informatie over terrassen, opritten, kasseiwerken of tuinaanleg? Vul ons contactformulier in en Tom Scheers Werken contacteert u zo snel mogelijk met een passend antwoord en gericht advies.